Isaura in overleg met klanten

Rebranding

Evolutie of revolutie van je merkpositionering,
merkverhaal en merkontwerp?

Een merk leeft. Ook de markt en je doelgroep ondergaan in de loop der tijd veranderingen. Bij een rebranding gaan we de merkidentiteit opnieuw bekijken. Stemt jouw identiteit nog overeen met hoe klanten deze momenteel ervaren? Is jouw positie in de markt nog accuraat? En sluiten het logo en de visuele stijl hier nog goed op aan? We nemen alles onder de loep.

Wat houdt een rebranding in?

Mentale merkidentiteit

Get the basics right again!

De mentale merkidentiteit vormt de kern van al jouw merkexpressies. We herdefiniëren jouw identiteit, je positie in de markt, de waarden van jouw merk, evenals jouw visie en missie voor de komende jaren. Sluit je logo en je huisstijl hier nog bij aan? We herbekijken dit en gaan voor evolutie of revolutie indien nodig!

Doorlooptijd: 4 à 6 weken

  logo

  Een weerspiegeling van je identiteit

  Past jouw logo nog bij je nieuwe merkidentiteit? Elk aspect van het logo dient in harmonie te zijn met de vastgestelde identiteit. De vormen en het kleurenpalet weerspiegelen op een juiste manier de kernwaarden van jouw merk.

  Doorlooptijd: 4 weken

  Huisstijl

  Een herkenbare stijl voor je klanten

  We definiëren vaste kleuren, vormen, lettertypen, pictogrammen en richtlijnen die ervoor zorgen dat jouw identiteit helder en nauwkeurig blijft. Maar nog belangrijker is dat deze elementen ervoor zorgen dat je stijl herkenbaar is voor jouw doelgroep. Deze stilistische elementen worden samengebracht in een handboek dat geraadpleegd kan worden telkens wanneer je iets ontwerpt of laat ontwerpen.

  Doorlooptijd: 4 weken

  Grafische toepassingen

  Breng je boodschap naar buiten

  Je logo en de gekozen stijlelementen worden toegepast. Je hebt de mogelijkheid om bestaande toepassingen te actualiseren of we kunnen alles volledig vernieuwen. Dit is afhankelijk van de aanpassingen die in de eerdere stappen van de rebranding zijn doorgevoerd. Denk aan social media templates, visitekaartjes, wagenbelettering, brochures, etc. Zo ben je helemaal klaar om jouw merk opnieuw te presenteren!

  Doorlooptijd: 8 weken

  Webdesign

  Verkoop je producten en diensten

  Je website is je digitale winkel. Hier heb je de ruimte om uitgebreid te presenteren wat jouw merk te bieden heeft. We besteden aandacht aan de inhoud, de structuur en het ontwerp, zodat je doelgroep op de meest effectieve manier wordt aangesproken. Bij een rebranding raden we doorgaans aan om de oude website volledig te vervangen door een nieuwe en hedendaagse website.

  Doorlooptijd: 10 weken

  Doorlooptijd volledig traject:

  +- 6 à 8 maanden

   

  “Heb ik dit allemaal nodig?”

  Eerlijk? Ja, maar het hoeft niet allemaal in één keer.

  Heb je zelf al een deel van het proces gedaan of wil je het merkontwerp traject in stapjes aanpakken? No worries, dat kan. Plan een afspraak in en ik bekijk samen met jou wat we eerst moeten aanpakken om zo snel mogelijk de juiste stappen te zetten.

  Boek nu je gesprek in

  Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Ik hoor graag meer over je merk en geef meer info over mijn aanbod.

  Wat kost zoiets? Het gesprek is helemaal gratis. Een volledig merkontwerp op maat uiteraard niet. Ik geef je met plezier mogelijkheden en prijzen door tijdens ons gesprek.

  Tot snel!

  Tekening van man met verrekijker op een ladder

  Wat is het resultaat van een professioneel merkonwerp?

  Je weet waar je merk voor staat en dit is vertaald naar een sterk merkverhaal dat je kan vertellen aan je doelgroep. Identity Check!

  Je hebt een logo dat perfect aansluit bij de identiteit van je merk, de waarden van je bedrijf en de belofte naar je klanten.

  Je hebt een vaste stijl voor al je communicatie, samengevat in een handige huisstijlgids. Gedaan met een micmac van stijlen!

  Je belangrijkste communicatie-tools zijn uitgewerkt volgens je nieuwe stijl. Je bent klaar om nieuwe klanten aan te trekken.

  Je website vertelt een duidelijk verhaal en overtuigt je klanten om met jou in zee te gaan. Laat maar komen!

   Door op de knop te klikken kom je terecht in mijn online agenda. Daar kies je een tijdstip dat voor jou past et Voila! Het gesprek is volledig vrijblijvend.

   Wat klanten zeggen…

   “Ik was zeer aangenaam verrast door de persoonlijke benadering van Waar.is.waldo. Het logo voelt helemaal juist aan, ik herken me er volledig in! Mijn website sluit hier mooi bij aan. Waar.is.Waldo heeft zeer goed begrepen wat ik wou vertellen en ze hebben me ook geholpen om de juiste keuzes te maken zodat ik me professioneel in de markt kon zetten.”

   Micheline De Waele

   gepassioneerde ondernemer, Dirigent, fluitiste, pedagoog

   “Waar.is.Waldo is de ideale partner voor het ontwikkelen van een sterk merkconcept! Isaura is creatief en gaat professioneel en met een open blik te werk. Het enthousiasme van Isaura en haar betrokkenheid naar de klant toe zorgen voor een fijne samenwerking!

   Manuel Verwulgen

   gepassioneerde ondernemer, Oprichter plantenmerk 'Fresh Louis'

   “Bij Fresh & Veggie draait alles rond duurzaamheid. Onze basisproducten zijn vers en plantaardig en alle gerechten zijn op de meest duurzame manier bereid. Het belang dat we hechten aan duurzaamheid is duidelijk terug te vinden in onze re-branding die door Waar.is.Waldo is uitgewerkt. Zij hebben gelet op de kleinste details. Zelfs onze visitekaartjes zijn op graspapier gedrukt!”

   Jeremy Khammavong

   gepassioneerde ondernemer, zaakvoerder bij Fresh & Veggie