Isaura in overleg met klanten

Branding

merkpositionering, merkverhaal, merkontwerp

Een sterk merk begint bij je mentale merkidentiteit. Hoe wil je dat jouw merk door klanten wordt waargenomen? Welke waarden zijn van essentieel belang? Wat is jouw toekomstvisie en je merkmissie? Welke positie ga je innemen op de markt en hoe kan je dit alles juist overbrengen naar jouw doelgroep met behulp van een passend merkverhaal, een opvallend logo en een krachtige visuele stijl? Al deze aspecten worden vastgesteld binnen een branding traject.

Wat houdt een branding in?

Mentale merkidentiteit

Get the basics right!

De mentale merkidentiteit vormt de kern van al jouw merkexpressies. We definiëren jouw positie in de markt, de waarden, de belofte en slogan van jouw merk, evenals jouw visie en missie. Dit zetten we om naar een passende visuele stijl en een duidelijk merkverhaal dat jouw doelgroep aanspreekt.

Doorlooptijd: 4 à 6 weken

  logo

  Een weerspiegeling van je identiteit

  Jouw ‘brand identity’ komt tot uiting in een nauwkeurig ontworpen logo. Elk aspect van het logo dient in harmonie te zijn met de vastgestelde identiteit. De vormen en het kleurenpalet weerspiegelen op een juiste manier de kernwaarden van jouw merk.

  Doorlooptijd: 4 weken

  Huisstijl

  Een herkenbare stijl voor je klanten

  We definiëren vaste kleuren, vormen, lettertypen, pictogrammen en richtlijnen die ervoor zorgen dat jouw identiteit helder en nauwkeurig blijft. Maar nog belangrijker is dat deze elementen ervoor zorgen dat je stijl herkenbaar is voor jouw doelgroep. Deze stilistische elementen worden samengebracht in een handboek dat geraadpleegd kan worden telkens wanneer je iets ontwerpt of laat ontwerpen.

  Doorlooptijd: 4 weken

  Grafische toepassingen

  Breng je boodschap naar buiten

  Je logo en de gekozen stijlelementen worden toegepast. Jij kiest de toepassingen die we voor jou zullen ontwerpen. Denk aan social media templates, visitekaartjes, wagenbelettering, brochures, etc. Zo ben je volledig klaar om jouw merk te presenteren!

  Doorlooptijd: 8 weken

  Webdesign

  Verkoop je producten en diensten

  Je website is je digitale winkel. Hier heb je de ruimte om uitgebreid te presenteren wat jouw merk te bieden heeft. We besteden aandacht aan de inhoud, de structuur en het ontwerp, zodat je doelgroep op de meest effectieve manier wordt aangesproken. Ben je klaar om succesvol te verkopen?

  Doorlooptijd: 10 weken

  Doorlooptijd volledig traject:

  +- 6 à 8 maanden

   

  Heeft je merk dit allemaal nodig?

  Eerlijk? Ja, maar het hoeft niet allemaal in één keer.

  Heb je zelf al een deel van het proces gedaan of wil je het merkontwerp traject in stapjes aanpakken? No worries, dat kan. Plan een afspraak in en ik bekijk samen met jou wat we eerst moeten aanpakken om zo snel mogelijk de juiste stappen te zetten.

  Boek nu je gesprek in

  Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Ik hoor graag meer over je merk en geef meer info over mijn aanbod.

  Wat kost zoiets? Het gesprek is helemaal gratis. Een volledig merkontwerp op maat uiteraard niet. Ik geef je met plezier mogelijkheden en prijzen door tijdens ons gesprek.

  Tot snel!

  Tekening van man met verrekijker op een ladder

  Wat is het resultaat van een professioneel merkonwerp?

  Je weet waar je merk voor staat en dit is vertaald naar een sterk merkverhaal dat je kan vertellen aan je doelgroep. Identity Check!

  Je hebt een logo dat perfect aansluit bij de identiteit van je merk, de waarden van je bedrijf en de belofte naar je klanten.

  Je hebt een vaste stijl voor al je communicatie, samengevat in een handige huisstijlgids. Gedaan met een micmac van stijlen!

  Je belangrijkste communicatie-tools zijn uitgewerkt volgens je nieuwe stijl. Je bent klaar om nieuwe klanten aan te trekken.

  Je website vertelt een duidelijk verhaal en overtuigt je klanten om met jou in zee te gaan. Laat maar komen!

   Door op de knop te klikken kom je terecht in mijn online agenda. Daar kies je een tijdstip dat voor jou past et Voila! Het gesprek is volledig vrijblijvend.

   Wat klanten zeggen…

   Zeer aangenaam contact, professionele uitwerking en innovatieve ideeën. Wij zijn uitermate tevreden en blijven op lange termijn graag samenwerken!”

   Lieselot Theys

   gepassioneerde ondernemer, Gynaecologisch osteopaat

   Super tevreden van Waar is Waldo.  Isaura is een creatieve topdesigner die zich onmiddellijk vertrouwd maakt met het merk/bedrijf waar ze voor ontwerpt. Dit zorgt ervoor dat wij steeds zeer mooie resultaten mogen ontvangen op maat. Ook voor het uitwerken van meer strategische/creatieve projecten kunnen we steeds beroep op hen doen. Voor een mooi eindresultaat met een creatieve twist ben je zeker aan het goede adres.”

   An-Sofie Vandenberghe

   Marketingmanager , Oleon NV

   Voor verschillende opdrachten heb ik mogen samenwerken met waar.is.waldo en steeds een zeer goed gevoel aan over gehouden! Bouwen van onze website, maken van folders, belettering van onze waswagen, …
   Het ging allemaal vloeiend omdat Isaura en Stephan zich steeds volledig inleefden in onze situatie. Neem daarbij hun doorgedreven marketing-skills en een zeer creatieve aanpak en je krijgt een resultaat dat veel verder gaat dan je eigen verwachting.
   Ik kijk alvast uit naar volgende samenwerkingen!”

   Anthony De Vos

   gepassioneerde ondernemer, zaakvoerder bij V3-Worx