Merkstrategie & Positionering

Met een sterk merk staat je onderneming klaar voor de toekomst

 

De wereld verandert vandaag sneller dan ooit. Ondernemingen moeten in een razend tempo hun organisatie digitaliseren. Sommige bedrijven hun verdienmodel komt zelfs op losse schroeven te staan.

Gelukkig veranderen bepaalde dingen niet. Mensen blijven naar sterke merken zoeken. Een sterk merk is belangrijker dan ooit. Je consument laten weten waar je voor staat. Hem binden aan je merk en zo voorsprong nemen op je concurrenten.

Ook al zijn je korte termijn verkoopresultaten goed, dan nog is het in deze veranderende wereld financieel rendabel om vandaag ook aan je merk te bouwen.

Met een sterke merkstrategie en positionering is je onderneming klaar voor de toekomst.

82% van de ondervraagde managers vinden creativiteit levensnoodzakelijk voor de toekomst van hun onderneming.
Visitekaartje Interieur Vervaet
Interieur Vervaet sfeerfoto, logo en baseline
online visual met huisstijl elementen
online visual met huisstijl elementen
vrouw ondersteboven campagnebeeld
visitekaartje en enveloppe
Een creatief concept is de basis voor een duidelijke positionering

Een concept is meer dan een idee. Een idee kan voor elke concurrent worden toegepast. Een goed concept omvat de waarden van een merk, het DNA van een ondeneming en de overtuiging van de mensen achter het merk. Wij vertalen het merkconcept naar een sterke positionering.

De juiste klanten aantrekken?

IN DE PRAKTIJK

De branding van hvw

Merk: HVW / CAPAC

Ook overheidsbedrijven digitaliseren hun diensten volop. Via online communicatie en mobiele app’s hebben ze dagelijks contact met hun klanten. Toch investeert de federeale overheidinstelling HVW-CAPAC vandaag in een merk. Waar.is.Waldo ontwikkelde een huisstijl die beter past bij een sociale instelling van de Belgische overheid.  De eenduidige huisstijl passen we toe in hun personeelsblad en diverse animaties.

“Je travaille avec Waar is Waldo dans le cadre de mon travail et j’aime beaucoup leur collaboration. Ils sont très à l’écoute du client et fournissent de très bons résultats malgré parfois des délais assez courts. Je les recommande vivement.”

Stéphanie Roland

Communications , HVW / CAPAC

Onze visie

Maken we kennis met een nieuw bedrijf, product, dienst of merk. Dan duiken we meteen diep in het aanbod, de markt en de wereld van hun klanten. We willen zo goed mogelijk het DNA van dat merk en de overtuiging van de mensen achter het merk vatten. Van daaruit start ons creatief proces.

We informeren, kijken rond, vergelijken met wat al bestaat. Maar we zoeken vooral naar wat er nog niet is. Wat nog niet op een bepaalde manier is verteld. Als we denken de juiste piste gevonden te hebben checken we dit met de realiteit van de markt en de leefwereld van de consument. En, indien nodig, passen we aan en schaven we bij tot we echt iets sterk en uniek hebben.

Stephan Gautot

Conceptueel, strategisch, creatief, zaakvoerder

Jouw merk versterken met creativiteit?

Vraag een gratis ‘creative scan’ aan voor je merk. Wij komen je de resultaten persoonlijk voorstellen.

CASES

Enkele realisaties

Waar.is.Waldo
4.8
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Manuel Verwulgen
Manuel Verwulgen
20:12 15 Jul 20
Ideale partner voor het ontwikkelen van een sterk merkconcept!Waar.is.Waldo is een creatief team dat professioneel en met een open blik te werk gaat. Het enthousiasme van de Waldo's en hun betrokkenheid naar de klant toe zorgen voor een fijne samenwerking!
Griet Van Waeyenberghe
Griet Van Waeyenberghe
08:55 10 Jul 20
Ongelooflijk tevreden over de professionaliteit, creativiteit en snelheid van dienstverlening.Als je ergens moet zijn om jouw bedrijf in the picture te laten zetten en zichtbaar te maken voor velen, dan is het bij 'waar.is.waldo'.Prijs-kwaliteit top!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
tekening van man die een vlag in de grond zet

merkstrategie

Een duidelijke positie in de markt en een duidelijke strategie is een must voor doeltreffende communicatie

Tekening van man met verrekijker op een ladder

huisstijl

Een goede huisstijl triggert de juiste emotie en zorgt voor herkenbaarheid. Je merk wordt sneller opgepikt

tekening van vrouw die door een luidspreker praat

content

Storytelling in lijn met de waarden en de persoonlijkheid van je merk. Content waarover gesproken wordt

tekening business man in yoga houding

merkactivatie

Consumenten zien tot 1000 reclameboodschappen per dag. Zorg voor een duidelijke concept en je merkt zal opgemerkt worden