Het Compleet
merkontwerp
pakket

tekening business man in yoga houding

Het Compleet
merkontwerp
pakket

Til je merk naar een hoger niveau met een uniek en professioneel merkontwerp

Dit (re)branding pakket is voor elke gepassioneerde ondernemer die zijn merk een sterke visuele identiteit wil geven en zo betere en juiste klanten wil aantrekken.

Logo keurslagerij Abel op foto van vleesgerecht
Visitekaartje Micheline De Waele
Flyer Interieur Vervaet
Mockup flyers
Visitekaartje Interieur Vervaet

Geef je merk de professionele uitstraling die het verdient!

Een heldere merkidentiteit, een tijdloos logo, een professionele huisstijl én zo de juiste klanten aantrekken? Let’s go!

Je hebt een sterk merk gebouwd doorheen de jaren en de visuele identiteit sluit hier niet meer bij aan. Tijd voor evolutie!

Of je hebt een nieuw merk dat je meteen een vliegende start wil geven.

Je weet dat visuele merkidentiteit professioneel en consequent moet zijn om de juiste klanten aan te trekken.

Je wil je merk sterk in de markt zetten en je onderscheiden van je concurrentie.

Je hebt geen goesting in uren zoeken naar de juiste stijl voor je social media afbeelding, je flyer, je e-book, je uitnodiging, ...

Je wil een uniforme en professionele stijl, die je zelf kan toepassen in al jouw communicatie.

Mag het 'af' zijn?

Door op de knop te klikken kom je terecht in mijn online agenda. Daar kies je een tijdstip dat voor jou past et Voila!
Het gesprek is volledig vrijblijvend.

Wat zit er allemaal in het
‘merkontwerp pakket’?

icoon_mentale-merkidentiteit
Mentale merkidentiteit

Get the basics right!

Je mentale merkidentiteit is de rode draad voor al je (visuele) merkuitingen. We bepalen je positionering in de markt, je merkwaarden, je merkbelofte en slogan, je visie en missie. Dit vertalen we naar een juiste visuele stijl en een helder merkverhaal voor je doelgroep.

Doorlooptijd: 4 à 6 weken

icoon visuele merkidentiteit logo
Logo

Een weerspiegeling van je identiteit

Je merkidentiteit vertaalt zich naar een mooi en juist logo. Alles aan het logo moet in overeenstemming zijn met de identiteit die je hebt bepaald. De vormen en kleuren zijn een weerspiegeling van je merkwaarden.

Doorlooptijd: 4 weken

icoon visuele merkidentiteit huisstijl
Huisstijl / merkstijl

Een herkenbare stijl voor je klanten

We bepalen vaste kleuren, vormen, lettertypes, iconen,… en regels die ervoor zorgen dat je identiteit helder en juist blijft. Die verzamelen we in een handboek dat telkens kan geraardpleegd worden als je iets ontwerpt of laat ontwerpen.

Doorlooptijd: 4 weken

icoon visuele merkidentiteit declinaties
Grafische ontwerpen

Breng je boodschap naar buiten

Je logo en de gekozen stijlementen worden in praktijk omgezet. Je kiest 5 toepassingen die ik voor jou zal ontwerpen. Zo ben je helemaal klaar om je merk te tonen!

Doorlooptijd: 8 weken

icoon visuele merkidentiteit website
Webdesign

Verkoop je producten en diensten

Je website is je digitale winkel. Hier kan je uitgebreid tonen wat je merk te bieden heeft. We denken na over de inhoud, de structuur en het design zodat je doelgroep optimaal aangesproken wordt. Klaar om te verkopen?

Doorlooptijd: 10 weken

Doorlooptijd volledig traject:

+- 6 a 8 maanden

 

“Heb ik dit allemaal nodig?”

Eerlijk? Ja, maar het hoeft niet allemaal in één keer.

Heb je zelf al een deel van het proces gedaan of wil je het merkontwerp traject in stapjes aanpakken? No worries, dat kan. Plan een afspraak in en ik bekijk samen met jou wat we eerst moeten aanpakken om zo snel mogelijk de juiste stappen te zetten.

Man op raket raakt een ster aan

Boek nu je gesprek in

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Ik hoor graag meer over je merk en geef meer info over mijn aabod.

Wat kost zoiets? Het gesprek is helemaal gratis. Een volledig merkontwerp op maat uiteraard niet. Ik geef je met plezier mogelijkheden en prijzen door tijdens ons gesprek.

Tot snel!

Logo keurslagerij Abel op foto van vleesgerecht
Visitekaartje Micheline De Waele
online visual met huisstijl elementen
Mockup flyers
Mockup flyers

Wat is het resultaat van een professioneel merkontwerp traject?

Je weet waar je merk voor staat en dit is vertaald naar een sterk merkverhaal dat je kan vertellen aan je doelgroep. Identity Check!

Je hebt een logo dat perfect aansluit bij de identiteit van je merk, de waarden van je bedrijf en de belofte naar je klanten.

Je hebt een vaste stijl voor al je communicatie, samengevat in een handige huisstijlgids. Gedaan met een micmac van stijlen!

Je belangrijkste communicatie-tools zijn uitgewerkt volgens je nieuwe stijl. Je bent klaar om nieuwe klanten aan te trekken.

Je website vertelt een duidelijk verhaal en overtuigt je klanten om met jou in zee te gaan. Laat maar komen!

Door op de knop te klikken kom je terecht in mijn online agenda. Daar kies je een tijdstip dat voor jou past et Voila!
Het gesprek is volledig vrijblijvend.

Wat  klanten  zeggen…

“Ik was zeer aangenaam verrast door de persoonlijke benadering van Waar.is.waldo. Het logo voelt helemaal juist aan, ik herken me er volledig in! Mijn website sluit hier mooi bij aan. Waar.is.Waldo heeft zeer goed begrepen wat ik wou vertellen en ze hebben me ook geholpen om de juiste keuzes te maken zodat ik me professioneel in de markt kon zetten.”

Micheline De Waele

gepassioneerde ondernemer, Dirigent, fluitiste, pedagoog

“Waar.is.Waldo is de ideale partner voor het ontwikkelen van een sterk merkconcept! Isaura is creatief en gaat professioneel en met een open blik te werk. Het enthousiasme van Isaura en haar betrokkenheid naar de klant toe zorgen voor een fijne samenwerking!

Manuel Verwulgen

gepassioneerde ondernemer, Oprichter plantenmerk 'Fresh Louis'

“Bij Fresh & Veggie draait alles rond duurzaamheid. Onze basisproducten zijn vers en plantaardig en alle gerechten zijn op de meest duurzame manier bereid. Het belang dat we hechten aan duurzaamheid is duidelijk terug te vinden in onze re-branding die door Waar.is.Waldo is uitgewerkt. Zij hebben gelet op de kleinste details. Zelfs onze visitekaartjes zijn op graspapier gedrukt!”

Jeremy Khammavong

gepassioneerde ondernemer, zaakvoerder bij Fresh & Veggie

Waarom een sterk merkontwerp echt een must is!

Een merkontwerp meer is dan een logo en enkele kleuren.

Voor een goed merkontwerp starten we bij de basis: wie ben je, wat zijn je merkwaarden, wie zijn je concurrenten, waar gaan we je positioneren ten opzichte van de anderen in de markt, wat maakt jouw merk onderscheidend, wie wil je aantrekken en hoe gaan we dit alles vertalen naar een sterk verhaal. Dit noemen we de mentale merkidentiteit.

Je hebt deze nodig om focus te houden. Om doeltreffend en duidelijk te kunnen communiceren naar je doelgroep. Als er verwarring is zal je niet geloofwaardig overkomen naar je doelgroep. De ene keer sta je voor kwaliteit en de andere keer voor snelheid. Met als gevolg dat je veel potentiële klanten misloopt.

Aansluitend bij deze mentale identiteit heb je een visuele identiteit. Door wat de mensen zien creëer je een onderscheidend vermogen, herkenning, meerwaarde, emotie, enz…

Bij de visuele identiteit denk we aan: het logo, de kleuren, de typografie, de lay-out, de vormen, de visuals,… . Dit alles samen zorgt er niet alleen voor dat je de juiste merkidentiteit kan tonen, het zorgt er ook voor dat je merk een herkenbare stijl krijgt. Je klanten en volgers weten meteen dat het over jouw merk gaat bij het zien van een visual.

Bestaande merken kunnen ook een ‘rebranden’ krijgen. Dan gaan we het bestaande merkontwerp herbekijken. Waar staan we nu? wat klopt nog aan onze mentale merkidentiteit en wat is goed en slecht aan het huidige design? Van daaruit werken we verder. Een rebranding is niet altijd een revolutie, maar vaak een evolutie.

Isaura

Waar.is.Waldo
4.8
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Manuel Verwulgen
Manuel Verwulgen
20:12 15 Jul 20
Ideale partner voor het ontwikkelen van een sterk merkconcept!Waar.is.Waldo is een creatief team dat professioneel en met een open blik te werk gaat. Het enthousiasme van de Waldo's en hun betrokkenheid naar de klant toe zorgen voor een fijne samenwerking!
Griet Van Waeyenberghe
Griet Van Waeyenberghe
08:55 10 Jul 20
Ongelooflijk tevreden over de professionaliteit, creativiteit en snelheid van dienstverlening.Als je ergens moet zijn om jouw bedrijf in the picture te laten zetten en zichtbaar te maken voor velen, dan is het bij 'waar.is.waldo'.Prijs-kwaliteit top!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Door op de knop te klikken kom je terecht in mijn online agenda. Daar kies je een tijdstip dat voor jou past et Voila! Het gesprek is volledig vrijblijvend.

Profielfoto-Isaura

Hey, ik ben Isaura…

 

een echte people’s person met liefde voor design… Én gepassioneerd onderneemster!

Ik ben mama van Julia, een vastberaden dochter van 16 maanden. Ik heb een relatie met Anne-Sophie, de mee-mama van Julia.

Toen ik ging verder studeren kon ik moeilijk kiezen tussen ‘grafische en digitale media’ en ‘psychologie’. Het is uiteindelijk het eerste geworden. Lang heb ik gedacht dat ik deze twee passies niet met elkaar kon verzoenen. Maar na 10 jaar actief te zijn als grafisch vormgever en brand specialist heb ik mijn ‘zone of genius’ toch gevonden.

De liefde voor ontwerp in combinatie met mijn interesse voor de mens en zijn enthousiasme (want ja iedereen is enthousiast) maken dat ik doe wat ik doe: ik maak merken voor gepassioneerde ondernemers die vanuit hun identiteit ondernemen. Dit doe ik onder de naam ‘Waar.is.Waldo’. Want elke ondernemer is een ‘Waldo’ die met de juiste outfit snel kan gespot worden tussen alle andere.

Een ondernemer succesvoller maken door zijn merk een visuele identiteit te geven die professioneel maar bovenal juist en passend is, daar mag je me voor wakker maken!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik geef graag meer info en luister naar jouw verhaal.

Door op de knop te klikken kom je terecht in mijn online agenda. Daar kies je een tijdstip dat voor jou past et Voila! Het gesprek is volledig vrijblijvend.

Voor wie is dit pakket bedoeld?

Voor de gepassioneerde ondernemer

Die weet dat een heldere merkidentiteit en een sterk merkontwerp een must is voor succesvol ondernemen. En die hier ook tijd voor wil maken.

Voor wie onderneemt vanuit eigen overtuiging en waarden

Doe je wat je graag en onderneem je vanuit wie je bent? Dan heb je zoveel te vertellen en te bieden. Zorg dat je merkontwerp je verhaal ondersteunt.

Voor de ondernemer die klaar is om een volgende stap te zetten!

Je bestaande merk is aan een update toe of je hebt plannen om een nieuw merk te lanceren.

Voor wie is dit pakket niet bedoeld?

$

Voor ondernemers met 'zero' tijd

Veel ondernemers hebben het druk. I get it! Om een juist merkontwerp te maken heb ik ook de inzichten en kennis van de ondernemer nodig. Dus ook af en toe wat van zijn/haar tijd.

een massa mensen met waldo kledij aan

Hoe kunnen we jouw merk herkennen tussen alle andere?

Maak van jouw merk een echte Waldo.

Door op de knop te klikken kom je terecht in mijn online agenda. Daar kies je een tijdstip dat voor jou past et Voila! Het gesprek is volledig vrijblijvend.

tekening van man die een vlag in de grond zet

merkstrategie

Een duidelijke positie in de markt en een duidelijke strategie is een must voor doeltreffende communicatie

Tekening van man met verrekijker op een ladder

huisstijl

Een goede huisstijl triggert de juiste emotie en zorgt voor herkenbaarheid. Je merk wordt sneller opgepikt

tekening van vrouw die door een luidspreker praat

content

Storytelling in lijn met de waarden en de persoonlijkheid van je merk. Content waarover gesproken wordt

tekening business man in yoga houding

merkactivatie

Consumenten zien tot 1000 reclameboodschappen per dag. Zorg voor een duidelijke concept en je merkt zal opgemerkt worden